GRIS24

Home Up GrisInvoerHulp GRIS25 GRIS24 GRIS23 GRIS22 GRIS21 GRIS20

File 024 d.d. 1 mei  2004

Redactie: Jo Hoen, Spaanse Singel 12, 6191 GK Beek, Tel. 046-4373876
email:johoen@hetnet.nl
website http://www.gendawin.nl

Volgende bijeenkomst

Zoals beloofd, gaan we proberen weer ieder kwartaal een bijeenkomst voor vrijwilligers te organiseren. Omdat de ruimte bij SGM in Stein erg beperkt is, zullen we dat voorlopig in Born doen, maar we willen uitkijken naar een locatie in het Noorden van de provincie. Als iemand suggesties heeft, ze zijn van harte welkom.

De tweede werkbijeenkomst voor GRISWIN-vrijwilligers 2004 is op donderdag 10 juni 2004, van 19.00 tot 21.30 uur, in het Stadsarchief Sittard-Geleen, waar we ook eerder Vrijwilligersdagen hielden. Voor nieuwkomers: in de vroegere Tiendschuur of Kasteel Born, Kasteelhof 1. Parkeren op de Markt voor het kasteel (plaats genoeg!). We willen graag vantevoren weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten, dus graag even een berichtje voor 1 juni of u van plan bent te komen.
Omdat het een werkbijeenkomst is, zal Arie Marchal toelichting geven over de mogelijkheden om via Internet contact met ons te onderhouden. Zo kunnen vrijwilligers in de toekomst de upgrades van het programma GRISWIN van onze website halen en gereedgekomen bestanden rechtstreeks naar de hoofdcomputer overzenden. 10 juni is overigens de nieuwe afsluitdatum voor de inlevering van bestanden voor Gendalim 5, die we in het najaar hopen gereed te hebben. U kunt dus ook diskettes meebrengen
Het is de bedoeling om in het najaar ook weer de gebruikelijke Limburg-Dag van de Indicering te organiseren, waarvoor dan alle vrijwilligers van alle projecten worden uitgenodigd. Datum en plaats staan nog niet vast: u krijgt daarover nog nadere informatie.

Inventarisatie:
We schieten aardig op met het controleren van wat al wel en wat nog niet is geÔndiceerd. Arie heeft een lijst gegenereerd van ingevoerde bestanden, die vele paginaís lang is. Hieronder geven we een lijst van plaatsen, waaraan nog niets gedaan is:

Plaatsen die nog niet zijn ingevoerd en waarvan kopieŽn van registers aanwezig zijn (al dan niet volledig)

Plaatsen die nog niet zijn ingevoerd en waarvan geen kopieen van registers aanwezig zijn

Asselt

 

   
Belfeld Gronsveld Neer   Beesel  
Bergen Heijen Ottersum   Limmel  
Blerick (klapper) Herkenbosch Roggel   Nunhem  
Blitterswijck Lottum Sevenum   Slenaken  
Broekhuizen Maasbree St. Geertruid      
Broekhuizenvorst Masniel Swolgen      
Eijsden (NH) Mesch Vijlen      
Geysteren Mheer Wanssum      
Gennip Montfort Well      
Men kan zich dus aanmelden voor een van deze plaatsen als men daar een voorkeur voor heeft. Als iemand beschikt over de kopieŽn van de bovengenoemde  4 plaatsen, zou ons dat zeker helpen.

In het volgende nummer van GRISNEWS beginnen we met een lijst van de openstaande registers van plaatsen die al gedeeltelijk zijn ingevoerd. Het samenstellen daarvan kost wat meer moeite en tijd. In verband hiermee en om onze administratie te controleren, willen we u allemaal verzoeken om ons per email mee te delen, waar u momenteel mee bezig bent en wanneer u denkt het gereed te hebben.

Up GrisInvoerHulp GRIS25 GRIS24 GRIS23 GRIS22 GRIS21 GRIS20