Grafsteen die herinneringen levend houdt

Het behouden van levendige herinneringen aan geliefden is een essentieel onderdeel van ons rouwproces. Bij Memorabel Afscheidsmonumenten streven we ernaar om meer dan alleen een grafsteen te bieden – we creëren unieke, persoonlijke grafmonumenten die de essentie van uw dierbare vastleggen. Onze focus ligt op het vervaardigen van gedenkstenen die naadloos aansluiten bij de individuele persoonlijkheid van uw geliefde, door gebruik te maken van verschillende materialen en door het integreren van uw specifieke wensen in het ontwerp.

.

Op maat gemaakt grafmonument

 

Op maat gemaakte ontwerpen vormen de kern van onze diensten bij Memorabel Afscheidsmonumenten. We beginnen met een diepgaand gesprek om uw visie en ideeën te begrijpen en te visualiseren. Of het nu gaat om een foto, een speciale tekst of een persoonlijke afbeelding, we zetten uw concept voor een grafmonument of gedenksteen om in een tastbaar monument.

 

Duurzaamheid en tijdloze uitstraling

 

Duurzaamheid en tijdloze uitstraling zijn essentieel in onze ontwerpen. Daarom maken we bij het maken van een gedenksteen gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, roestvrij staal en cortenstaal. Deze materialen behouden hun unieke kenmerken, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan de elementen, waardoor de herinnering aan uw dierbare een blijvende plek krijgt.

 

Creatieve stijlen voor unieke grafkunst

 

Met een focus op moderne, abstracte, kleurrijke en kunstzinnige grafontwerpen, biedt onze grafkunstenaar, Jeroen Stok, diverse stijlen die aansluiten bij de voorkeuren van de overledene of de nabestaanden. Zijn kunst representeert altijd de essentie van de persoon voor wie het gedenkstuk wordt gemaakt.

 

Zorgvuldig proces en transparantie

 

Ons zorgvuldige ontwerpproces omvat meerdere iteraties gebaseerd op uw specifieke wensen. We hechten waarde aan uw feedback voordat het definitieve ontwerp wordt gerealiseerd. Bij Memorabel Afscheidsmonumenten streven we naar volledige transparantie, ook wat betreft de kosten.

 

Eerbiedige plaatsing

 

Het plaatsen van de gedenksteen is een respectvol moment dat zowel de overledene als de nabestaanden eert. We plaatsen dit graag samen met u en in overleg met de begraafplaats om ervoor te zorgen dat de plaatsing op een passende manier gebeurt, rekening houdend met de geldende voorschriften.

 

Een blijvende herinnering

 

Een persoonlijk gedenkmonument vormt een blijvende herinnering die helpt om de herinneringen aan uw dierbare levend te houden. Het weerspiegelt de unieke persoonlijkheid en het karakter van uw geliefde, waardoor het een waardevol aandenken wordt. Bij Memorabel Afscheidsmonumenten vervaardigen we enkel unieke gedenkstenen van moderne materialen die op een bijzondere manier eer bewijzen aan uw dierbare.

 

Over Memorabel Afscheidsmonumenten

 

Memorabel Afscheidsmonumenten, opgericht door Jeroen Stok, is een eerbetoon aan dierbaren door middel van unieke en persoonlijke grafmonumenten. Door nauwlettend te luisteren naar de wensen van nabestaanden vertaalt hij emoties en herinneringen in betekenisvolle grafkunst en gedenktekens.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, Memorabel.nl.

https://www.memorabel.nl/
Previous Article

Een sociale media contentkalender opstellen en beheren

Next Article

Houtbriketten de toekomst van efficiënt en milieuvriendelijk verwarmen

You might be interested in …