Laat je eigen ontwerp kalenders bedrukken!

Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf te promoten, wil je iets geven dat zinvol is en dat niet na een dag in een bureaula verdwijnt. Kies daarom voor een cadeau waarvan je zeker weet dat het in het zicht van de ontvanger blijft, zoals een kalender.

Kalenders als het perfect relatiegeschenk

Een relatiegeschenk geven is een manier om je waardering te laten blijken. Dit kun je op verschillende manieren vormgeven. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je gift niet onopgemerkt blijft.

Kalenders zijn daarom het perfecte relatiegeschenk. Ze zijn praktisch in gebruik en bovendien kan de ontvanger er een heel jaar lang, iedere dag, gebruik van maken. En dat is wat je wilt bereiken. Geef bijvoorbeeld een bedrukte kalender als onderdeel van het kerstpakket of deel in december kalenders uit aan je klanten, als cadeau bij hun aankopen of na een bezoek aan je bedrijf.

Verschillende soorten kalenders

Het voordeel van kalenders is dat ze er in vele soorten en maten zijn. Zo zijn er handige bureaukalenders die je neer kunt zetten. De kalenders geven iedere maand afzonderlijk weer of je kiest voor een model waar drie of vier maanden op een zijde gedrukt zijn. Wil je liever een kalender die je op kunt hangen, dan kies je voor een maandkalender, een kalender met drie maanden of een kalender met vier maanden per weergave.

Het verschil zit over het algemeen in de ruimte die je hebt om bijvoorbeeld afspraken te noteren. De kalenders waar meerdere maanden tegelijk weergegeven worden, zijn voornamelijk bedoeld om een overzicht van de dagen en data te geven. Kalenders met schrijfruimte worden vaak ook als een agenda gebruikt.

Een persoonlijke boodschap op bedrukte kalenders

Met kalenders bedrukken heb je een hoop mogelijkheden, zeker als je de kalenders bij een professioneel bedrijf als Kalendersbestellen.nl bestelt. Je laat je bedrijfslogo op de kalenders drukken en eventueel vul je het aan met je bedrijfsgegevens als je adres of je social media kanalen. Zo ben je voor je voor je klanten in een oogopslag in beeld.

Voor een mooie uitstraling kies je voor een foto achtergrond. Dit kan een foto van je bedrijfspand zijn of van de producten die je levert. Je maakt op deze manier slim gebruik van de mogelijkheid om reclame te maken.

Voor welke optie je ook kiest, je bent verzekerd van intensief gebruik omdat iedereen wel een keer per dag naar zijn kalender kijkt. De mensen worden tegelijk onbewust aan je bedrijf herinnerd en dat is mooi meegenomen als je een kalender uitdeelt die bedrukt is.

Previous Article

Hoe voorkom ik zwam in huis?

Next Article

De oplooprem: wat het is en hoe het werkt

You might be interested in …